Άντεξε δύο οκτάλεπτα...
Ο Παναθηναϊκός πληγωμένος από την απουσία του Κώστα Λούδη από τον πάγκο και του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα από την πισίνα, άντεξε μόνο για ένα οκτάλεπτο πριν καταρρεύσει και χάσει με στον πρώτο τελικό της Α1 Πόλο Ανδρών. Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή (29/5) στα Ιλίσια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν από τα μέσα της τρίτης περιόδου κι έπειτα χωρίς και τον Γιώργο Αφρουδάκη ο οποίος αποβλήθηκε με αντικατάσταση.
Οι γηπεδούχοι στο μισοάδειο «Πέτρος Καπαγέρωφ» εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα οτυ Παναθηναϊκού και με κύριους εκφραστές των επιθέσεών τους, τον Μάγιαρακ και τον Φουντούλη άνοιξαν το σκορ για την σειρά των τελικών.
Πλέον ο δεύτερος τελικός είναι την Παρασκευή (29/5) στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 10-2, 16-2
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού