Στοίχημα - Προγνωστικά Κυριακή 31-05-15

Στοίχημα - Προγνωστικά Κυριακή 31-05-15

Ενδιαφέρον στοιχηματικά παρουσιάζει η Κυριακή, αφού περιλαμβάνει την τελευταία αγωνιστική στο Καμπιονάτο, την τέταρτη στα Ελληνικά πλέι οφ και την προτελευταία στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

366. Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: Εγγύηση τα under 2,5 στα πλέι οφ μέχρι στιγμής, αφού σε σύνολο έξι αγώνων, έχουν βγει τα πέντε. Οι ομάδες είναι κουρασμένες και είναι έτοιμες να μας δώσουν ακόμη ένα στην τιμή του 1,65 από τον ΟΠΑΠ και 1,61 από τον Stoiximan.

382. Σανταντέρ – Πονφεραντίνα: Τεράστια προσπάθεια παραμονής κάνει η Σανταντέρ και με νίκη κόντρα στην Πονφεραντίνα θα φτάσει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της. Εξάλλου, η αντίπαλος της πολύ δύσκολα να προλάβει πλέον τα πλέι οφ ανόδου. Άσος ρίσκου, που πληρώνει 1,90 στον ΟΠΑΠ και 2,05 στην Mybet.

157. Νάπολι – Λάτσιο: Όπως ήθελε ήρθαν τα πράγματα στη Νάπολι, αφού με τους τρεις βαθμούς της νίκης περνά στην τρίτη θέση και βγαίνει Champions League. Απογοητευμένη η Λάτσιο, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και ενδεχομένως να την έχει πάρει από κάτω. Πάμε με τον άσο και το 2,00 από τον ΟΠΑΠ, ενώ στην Novibet πληρώνει 2,10.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικα για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News