Με νέο "αίμα" κόντρα στον Αστέρα!
Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League κι ο Γιάννης Αναστασίου έχει επιλέξει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης με τον Αστέρα.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όπως προανήγγειλε άφησε εκτός του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος αναχώρησε για την Κροατία, ενώ εκτός παραμένουν οι Χουχούμης, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Σπυρόπουλος, Πράνιτς που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Οι τρεις πρώτοι έκαναν θεραπεία ενώ οι δυο τελευταίοι ατομικό πρόγραμμα. Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο Αναστασίου έκανε γνωστή την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι νεαροί Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης και Στάικος ενώ σε αυτή επέστρεψε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σταματάκης, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαρινάκης, Ντίνας, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης, Νίνης, Μπερίσα και Στάικος.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτύπησε» ξανά ο Γιαννακόπουλος «Όταν υπολογίζεις τι μπορείς να προσφέρεις σε Γιόκιτς»
- Νέες σπόντες για Γιάγκουσιτς: «Χατ τρικ με την Κροατία, μόλις 7 λεπτά στο ντέρμπι»
- Η νέα συμφωνία του Παναθηναϊκού, τα περισσότερα χρήματα και η εξέλιξη με τον Βοτανικό
- Οικονόμου: «Μισό και πέτσινο μπορεί να είναι; Eίπαμε να το αφήσουμε σε καμία άλλη ομάδα αλλά...» (vid)
- «Στο Καραϊσκάκη για Τεττέη - Σίγουρος για μεταγραφή-ρεκόρ ο Μπαλντίνι»