Αγγελόπουλος: "Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Παναγιώτου"

Αγγελόπουλος: "Σε εντεταλμένη υπηρεσία ο Παναγιώτου"

Ο Χρήστος Παναγιώτου το Σάββατο το βράδυ έπεσε θύμα μαφιόζικου χτυπήματος και το Newspao.gr σας θυμίζει μία από τις φορές που ο έμπειρος διαιτητής βρέθηκε στο στόχαστρο των διοικούντων του Ολυμπιακού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το μαφιόζικο χτύπημα κατά του Χρήστου Παναγιώτου. Ο έμπειρος διαιτητής το βράδυ του Σαββάτου είδε το αυτοκίνητό του να τυλίγεται στις φλόγες από αγνώστους και την περιουσία του να καταστρέφεται. Είναι γνωστό σε όλους πως αρκετές φορές ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει μπει στο… στόχαστρο των διοικούντων της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου οι ίδιοι να αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Χαρακτηριστικότερη όλων ήταν η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, αμέσως μετά το break του Παναθηναϊκού στον περσινό τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ. Ο εκ των ιδιοκτητών των «ερυθρολεύκων» ελάχιστη ώρα μετά την ήττα της ομάδας του έβαζε στο.. κάδρο Παναγιώτoυ και Καρακατσούνη, αδιαφορώντας για τις πιθανές συνέπειες.

«Έχουμε φέρει πρωταθλήματα Ευρώπης στην Ελλάδα και εδώ καλούμαστε να νικήσουμε τους Καρακατσούνη και Παναγιώτου, οι οποίοι ήταν και πέρσι στο πρώτο παιχνίδι και για άλλη μια φορά ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία για να κάνουν τα πάντα για την ομάδαρα του Παναθηναϊκού για να νικήσει…» έλεγε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News