Η ατάκα της βραδιάς από τον Μπεργκ!

Η ατάκα της βραδιάς από τον Μπεργκ!

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε πως βρέθηκε σε κακή βραδιά, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μίκαελ Εσιέν. “Και πάνω στη γραμμή θα το έχανα…”.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι τρεις παίχτες:

Μπεργκ: «Κάναμε καλή εμφάνιση. Θα μπορούσα να είχα σκοράρει, αλλά δεν ‘ήταν η μέρα μου σήμερα. Μπορεί να μην ήταν σημαντικό το ματς, αλλά ακόμα και πάνω στη γραμμή να ήτανε η μπάλα μπορεί να το έχανα. Δεν ήμουν καλά».

Ερωτηθείς για τα ρεκόρ του και αν είχε έξτρα κίνητρο να σκοράρει σήμερα επειδή ήταν τα γενέθλια της κόρης του, είπε: «Δεν ασχολούμαι καν με τα ρεκόρ μου,. Ήταν η οικογένειά μου και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Έπρεπε να σκοράρω γιατί είχα ευκαιρίες που έπρεπε να τις τελειώσω».

Αναφορικά με το γεγονός πως ξεκίνησε βασικός μετά από καιρό, δήλωσε: «Αισθάνομαι ακόμα καλύτερα τώρα που μπόρεσα να παίξω ολόκληρο ενενηντάλεπτο», ενώ για την έλευση του Μίκαελ Εσιέν είπε «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κάθε μεγάλος παίκτης είναι καλοδεχούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι ωραίο το γεγονός πως υπέγραψε σε μας».

Όσον αφορά στο τελευταίο ματς της σεζόν και την ερχόμενη σεζόν, τόνισε «Όπως πάντα, στόχος είναι η νίκη. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κρατήσουμε και πάλι το 0 στην άμυνα.
Για τη νέα σεζόν ρέπει να συζητήσουμε όλοι μαζί. Ξέρουμε πως πρέπει να πηγαίνουμε καλύτερα από χρονιά σε χρονιά. Θα έχουμε σίγουρα κάποιες αλλαγές στην ομάδα και πιστεύω πως πρέπει να κρατήσουμε υψηλούς στόχους».

Ενώ σχετικά με την πιθανότητα να αγωνιστεί η ομάδα στους ομίλους του Champions League, ανέφερε πως «Πέρυσι φτάσαμε κοντά στην πρόκριση και φέτος ελπίζω να είμαστε πιο τυχεροί. Η ομάδα θα είναι πιο ώριμη η ομάδα του χρόνου, καθώς είμαστε δύο χρόνια μαζί. Ακόμα και οι νέοι είναι πιο έμπειροι και ξέρουν τι χρειάζεται για να πάμε στο επόμενο επίπεδο».



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News