"Φεύγουν" τα διαρκείας, αυξάνονται οι εγγραφές

"Φεύγουν" τα διαρκείας, αυξάνονται οι εγγραφές

Οι προνομιακές τιμές, οι μεταγραφές που ήδη έχουν γίνει, αλλά και η αισιοδοξία για το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν, δίνουν τρελή ώθηση στα εισιτήρια διαρκείας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόνο ως ικανοποιητικοί μπορεί να χαρακτηριστούν οι ρυθμοί διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και των εγγραφών στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Κάτι που είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο σύμφωνα με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί γύρω από την ομάδα…

Οι αισθητά μειωμένες τιμές των καρτών, η απόκτηση του Μίκαελ Εσιέν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που υλοποιείται πολύ νωρίς, έχουν μεγαλώσει την αισιοδοξία του κόσμου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για την οποία έτσι και αλλιώς ο πήχης έχει μπει ψηλά από τους «πράσινους».

Για αυτό και την τρίτη ημέρα από τότε που ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ο αριθμός των μελών στο σωματείο έχει φτάσει τα 500, εκ των οποίων ελάχιστα δεν συνοδεύονται από εισιτήριο διαρκείας.

Μπορεί ο αριθμός αυτός από μόνος του να μην είναι εντυπωσιακός, αλλά αν σκεφτεί κανείς πως βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη και οτι συνήθως η αγορά αυξάνεται τον Ιούλιο (έστω και αν δεν θα περιλαμβάνει την έκπτωση 10%), τότε καταλαβαίνει γιατί υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις του «τριφυλλιού».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News