Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακής

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακής

Ουσιαστικά μετά και τον τελικό του champions league μπαίνουμε σε μια χαλαρή στοιχηματική περίοδο γιαυτό όλες οι προτάσεις θα αφορούν στοιχήματα fun bet.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βασιλεία – Σιόν : Ο τελικός κυπέλλου Ελβετίας με την Βασιλεία να θέλει να κάνει το ντάμπ και την Σιόν να βλέπει την νίκη σαν εξιλέωση για την κακή φετινή χρονιά. Για την Σιόν βέβαια ο σημερινός αγώνας εκτός από το ψυχολογικό αντίκτυπο, έχει και οικονομικό καθώς με νίκη θα πάρει και το εισιτήριο για το europa league. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη με την Βασιλεία δίκαια να θεωρείτε το φαβορί του αγώνα. Από την άλλη όμως υπάρχει ένα στατιστικό το οποίο πραγματικά σου προκαλεί το ενδιαφέρον. Η Σιόν έχει βρεθεί σε 12 τελικούς μέχρι τώρα και τους έχει κερδίσει όλους. Ο άσος είναι λογικά πολύ χαμηλά, αλλά επειδή οι τελικοί έχουν άλλη βαρύτητα για τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές θεωρώ ότι είναι καλύτερα να ρισκάρουμε ένα μικρό ποσό στην κόντρα του φαβορί.
Χ2 με απόδοση 2,63

Νουμάνθια – Τενερίφη : Αδιάφορες είναι βαθμολογικά και οι δυο ομάδες, αλλά θεωρώ ότι οι παίκτες της Τενερίφη μετά τα πανηγύρια και τις χαρές για την νίκη και σωτηρία της προηγούμενης αγωνιστικής, το μυαλό τους θα το έχουν πλέον στις διακοπές και όχι στο σημερινό παιχνίδι. Η Νουμάνθια έχει ένα κίνητρο επιπλέον καθώς μετά την απογοητευτική χρονιά θα θελήσει αποχαιρετήσει τους οπαδού της με μια νίκη.
Άσος με απόδοση 2,00

Σεινάγιοεν – Ροβανιέμι : Στο συγκεκριμένο ζευγάρι θεωρώ υπερβολικά χαμηλή την τιμή του άσου και αυτός είναι ο λόγος που το επέλεξα. Στην Φινλανδία σχεδόν όλες οι ομάδες είναι ερασιτεχνικού επιπέδου και γι αυτό δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους με εξαίρεση την Ελσίνκι η οποία ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες. Οι γηπεδούχοι είναι στην δεύτερη θέση και οι φιλοξενούμενοι είναι στην τρίτη. Μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν και μάλιστα θα έλεγα ότι η Ροβανιέμι αυτή την περίοδο είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία. Αυτό λοιπόν το ζευγάρι οι μπούκ το δίνουν έτσι : 1,60 – 3,70 – 6,00 . Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση παίρνεις την διπλή ευκαιρία με τα δυο σημεία και ας χάσεις.
Χ2 με απόδοση 2,38

Μπέτις – Σπόρτινγκ Χιχόν : Υπάρχουν κάποια σενάρια για να τερματίσει δεύτερη η Χιχόν, αλλά για να επαληθευτούν θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει σήμερα τουλάχιστον με 2 γκολ διαφορά και πάλι δεν θα είναι στο χέρι της. Ουσιαστικά όλα εξαρτούνται από τι θα κάνει η Χιρόνα στον αγώνα με την Λούγκο. Η Μπέτις έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση αλλά αυτό δεν σημαίνει θα κάνει δώρο τον αγώνα. Το over 2,5 είναι το πιο πιθανό σενάριο
Over 2,5 με απόδοση 1,85

Γαλλία – Βέλγιο : Φιλικό στα πλαισία της ετοιμασίας των ομάδων για το euro 2016. Η Γαλλία σαν διοργανώτρια χώρα δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις γι αυτό δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτούς τους αγώνες. Το ρεπορτάζ του Βέλγιο λέει ότι η ομάδα θα έχει πολλές ελλείψεις και δοκιμαστούν αρκετοί νέοι παίκτες, οπότε η λογική λέει ο άσος και σε πολύ καλή τιμή μάλιστα.
Άσος με απόδοση 2,02

Διαβάστε στο bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων! Στο site επίσης θα βρείτε όλες τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος για να διαλέξετε τα μεγαλύτερα μπόνους εγγραφής


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News