Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ανχελέρι!

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Ανχελέρι!

Ο Μάρκος Ανχελέρι που δεν υπολογίζεται από την Μάλαγα, προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό με σκοπό να καλύψει το κενό του Γκόρντον Σίλντενφελντ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσο δεν κλείνει ο παίκτης-ηγέτης για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, τόσο θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θα αναφέρουν όλο και περισσότερους υποψήφιους στόχους για το “Τριφύλλι”. Σύμφωνα με πηγές από την Αργεντινή και την Ισπανία, οι “πράσινοι” φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον διεθνή Αργεντινό αμυντικό, Μάρκος Ανχελέρι, που δεν υπολογίζεται από την Μάλαγα και βρίσκεται στην transfer list της Ανδαλουσιάνικης ομάδας.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ, με θητεία και στις Εστουδιάντες και Σάντερλαντ, προτάθηκε στους Βόκολο και Φύσσα και εξετάζεται σοβαρά από το τεχνικό team της ομάδας. Ο έμπειρος αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει του χρόνου, έχει κασέ κοντά στις 800.000 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Μάλαγα φαίνεται να αξιώνει 400.000-500.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Από ότι όμως φαίνεται ο, ύψους 1.80, αμυντικός δεν είναι ο μόνος που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων, έχουν καταφθάσει προτάσεις τόσο για τον Νταβίντ Ναβάρρο της Λεβάντε, που βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, όσο και του Nτάνιελ Καρίτσο που δεν υπολογίζεται με την Σεβίλλη και παραχωρείται.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News