Μέσα ο Μπατίστα
Ο Εξάστερος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό με τον Μπατίστα να προπονείται κανονικά.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, να χαλάσουν τη φιέστα στο ΣΕΦ και να επαναφέρουν τη σειρά στο ΟΑΚΑ, είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει δείξει τον δρόμο για το «διπλό» στον αυριανό (14/6) τρίτο τελικό και σε αυτή τη μάχη οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα έχουν ακόμα μία λύση.
Ο λόγος για τον Εστέμπαν Μπατίστα ο οποίος έπειτα από πολλές μέρες ακολούθησε κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Ουρουγουανός σέντερ έχει χάσει πολλές προπονήσεις, ωστόσο είναι έτοιμος και αύριο θα κληθεί να βάλει κι εκείνος το δικό του λιθαράκι για το «διπλό» ενώ η αποστολή της ομάδας απόψε θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών και από κει θ’ αναχωρήσει για το φαληρικό στάδιο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι απολαβές της Γκρέμιο στον Τετέ - 1,5 + 4 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό
- Βιγιαφάνιες: «Δεν έχω καταλάβει - Άδικη η αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό!»
- Παναθηναϊκός: Οικονομική «ζημιά» για την ομάδα του Λημνιού
- Παπαθεοδώρου: Η απάντηση στις φήμες για Χέις-Ντέιβις και Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το πραγματικό «all in» του Ιανουαρίου
