Πάει για διπλό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός

Πάει για διπλό «χτύπημα» ο Παναθηναϊκός

Εντείνονται οι επαφές με Σιανί-Σπάχιτς, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός συζητάει και με Ελάντερ, στη λίστα και ο Ανχελέρι!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο, είναι εβδομάδα στόπερ για τον Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα έχουν νέο κύκλο επαφών με την πλευρά των Μικαέλ Σιανί και Εμίρ Σπάχιτς. Τις δύο βασικές επιλογές δηλαδή, για τη θέση του «βράχου» στα μετόπισθεν. Οι προσφορές που έχουν γίνει είναι καλές και υπάρχει αισιοδοξία πως μία εκ των δύο θα «κλείσει» θετικά. Οι «πράσινοι» περιμένουν την απάντηση είτε του Βόσνιου είτε του Γάλλου. Κι όποια απ’ αυτές είναι θετική αυτόματα θα προχωρήσει η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως αναφέρει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», πέρα απ’ την υπόθεση Σιανί ή Σπάχιτς, ο Παναθηναϊκός θα «τρέξει» άμεσα και την περίπτωση δεύτερου στόπερ. Δηλαδή του Φιλίπ Ελάντερ. Οι επαφές με την Μάλμε και τον Σουηδό θα ενταθούν, προκειμένου αν είναι δυνατόν να «κλείσει» το θέμα μέσα στην εβδομάδα! Κοινώς το «τριφύλλι» δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έχει «θωρακίσει» τα μετόπισθεν με δύο στόπερ. Η βασική επιλογή είναι είτε ο Σιανί είτε ο Σπάχιτς, με τον Ελάντερ να αποτελεί μια καλή εναλλακτική και φυσικά μια σημαντική επένδυση για το μέλλον.

Στη λίστα και ο Ανχελέρι!

Αν, πάντως, δεν προχωρήσει το θέμα του Σιανί ή του Σπάχιτς, ο Παναθηναϊκός έχει άλλες δύο με τρεις επιλογές στην λίστα του. Μία απ’ αυτές είναι ο Μάρκος Ανχελέρι. Ο 32χρονος Αργεντινός της Μάλαγα έχει προταθεί και αρέσει στους «πράσινους». Προέρχεται από γεμάτες σεζόν και φυσικά όλα θα θυμάστε πως είχε φτάσει μια… ανάσα απ’ το «τριφύλλι» το 2009. Ουσιαστικά η μεταγραφή είχε συμφωνηθεί, αλλά ο λατινοαμερικάνος έσπασε το πόδι του! Τη στιγμή μάλιστα που φαινόταν ότι θα είναι μέλος και της Εθνικής Αργεντινής!

Φυσικά, δεν είναι εύκολη περίπτωση, καθώς έχει συμβόλαιο με την Μάλαγα για έναν ακόμη χρόνο και απαιτούνται περίπου 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν οι Ισπανοί. Όλα αυτά θα απασχολήσουν τους «πράσινους» στο ενδεχόμενο που «στραβώσουν» οι υποθέσεις Σιανί και Σπάχιτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News