Ιταλοί για Κουτρουμπή, Τούρκοι και Γερμανοί για Τριανταφυλλόπουλο και Βέλγοι για Ατζαγκούν.

Ιταλοί για Κουτρουμπή, Τούρκοι και Γερμανοί για Τριανταφυλλόπουλο και Βέλγοι για Ατζαγκούν.





Τις τελευταίες ώρες έχει αναφερθεί ευρέως για το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δύο ιταλικές ομάδες βολιδοσκοπούν τον Γιώργο Κουτρουμπή, ενώ μία τούρκικη και μία γερμανική φαίνεται πως παρακολουθούν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, την ώρα που κινητοποίηση υπάρχει και για τον Αμπντούλ Ατζαγκούν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα η Αταλάντα και η Ουντινέζε είναι αυτές που έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές, τόσο σε video, όσο και από κοντά τον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο τέλος της χρονιάς. Η Ουντινέζε μάλιστα ενδιαφέρθηκε και το προηγούμενο καλοκαίρι για την υψηλόσωμο αμυντικό, παίρνοντας αρνητική απάντηση σε πρόταση 400.000 που είχε κάνει στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, ο νεαρός μπακ φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα της Βέρντερ Βρέμης και της τούρκικης Μερσίν, η οποία τον έχει παρακολουθήσει και από κοντά.

Τέλος, φαίνεται πως προέκυψε ενδιαφέρον για τον Αμπτούλ Ατζαγκούν, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, από την Γκενκ η οποία σκέφτεται να επικοινωνήσει με την ΠΑΕ για να μάθει για τις οικονομικές απαιτήσεις της σε μία ενδεχόμενη παραχώρηση του Νιγηριανού διεθνή χαφ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News