Τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα φέρνουν... Ανχελέρι!

Τα οικονομικά προβλήματα της Μάλαγα φέρνουν... Ανχελέρι!

Η Μάλαγα έχει άμεση ανάγκη από ρευστό για να καλύψει τις υποχρεώσεις της και χάνει τον ένα ποδοσφαιριστή μετά τον άλλο, γεγονός που φέρνει τον Αργεντίνο πιο κοντά στην έξοδο εαν υπάρξει ικανοποιητική πρόταση.


Σε δεινή οικονομική κατάσταση βρίσκεται η Μάλαγα και στον Παναθηναϊκό εκεί ποντάρουν, προκειμένου, να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την επίτευξη μίας συμφέρουσας συμφωνίας για την απόκτηση του Μάρκος Ανχελέρι.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας χρειάζεται χρήματα για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, ενώ, παράλληλα, έχει δεχτεί υποδείξεις από τους πιστωτές της, ώστε να απαλλαγεί από τα κοστοβόρα συμβόλαια που έχει συνάψει.

Ο χρόνος πιέζει τη διοίκηση της Μάλαγα, διότι, εντός της εβδομάδας θα κληθεί να πληρώσει ορισμένους από τους διακανονισμούς που έχει υπογράψει και έχει ανάγκη από ρευστότητα.

Ασφαλώς, τα λεφτά που θα εισπραχθούν εαν πωληθεί ο Ανχελέρι δεν λύνουν τα προβλήματα, όμως, σε συνδυασμό με άλλες επιλογές και κινήσεις, μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα.

Ασφαλώς, στον Παναθηναϊκό δεν προτίθενται να περιμένουν εσαεί τον 32χρονο Αργεντινό αμυντικό, αλλά, επειδή έχει τα χαρακτηριστικά που ζητά ο Αναστασίου, θα κάνουν υπομονή μερικά 24ώρα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News