«Όχι» σε Μαρινάκη από τον ανακριτή!
Αίτημα για αναβολή της απολογίας του κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που όμως δεν έγινε δεκτό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε μια επιπλέον μέρα ροθεσμία, αλλά ο Γιώργος Ανδρεάδης απάντησε αρνητικά κάτι που μας εξέπληξε.
Μικρή αναβολή της απολογίας του ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που όμως που δεν έγινε δεκτή.
Ο εκ των συνηγόρων του προέδρου του Ολυμπιακού, Θανάσης Βαρλάμης, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Ευελπίδων, όπου διέψευσε ότι ο πελάτης του σκοπεύει να καταθέσει αίτημα εξαίρεσης του Γιώργου Ανδρεάδη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, κατέθεσε ένα άλλο αίτημα, το οποίο δεν έγινε τελικά δεκτό. Πιο συγκεκριμένα, η πλευρά Μαρινάκη ζήτησε μια επιπλέον μέρα προθεσμία, με τον ανακριτή ωστόσο ν’ απαντά αρνητικά.
Έτσι, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα βρεθεί κανονικά (όπως ήταν προγραμματισμένο) το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του Ανδρεάδη για ν’ απολογηθεί σχετικά με τις κατηγορίες πέντε κακουργημάτων που αντιμετωπίζει στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το πιθανό σενάριο για το ΟΑΚΑ μετά τα νερά στους διαιτητές
- Euroleague: Το κακό σενάριο αν κάνει 0/2 ο Παναθηναϊκός
- Εξελίξεις με Ναν στον Παναθηναϊκό: «Ζήτημα λίγων ημερών»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αταμάν ήταν έξαλλος με τον συνεργάτη του
- Παναθηναϊκός: «Παραμονή Όσμαν, αποχώρηση Γιούρτσεβεν»