Αποκάλυψη Τάις για Παναθηναϊκό: «Μίλησα μαζί τους, αλλά...»
Ο Ντάνιελ Τάις προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Ντάνιελ Τάις αποτέλεσε στόχο του Παναθηναϊκού τόσο το καλοκαίρι όσο και μέσα στη σεζόν μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη θέση «5».
Τελικά ο ίδιος αποφάσισε να πάει στη Μονακό, η οποία μάλιστα του είχε κάνει και πολύ μικρότερη πρόταση σε σχέση μ’ εκείνη του «Επτάστερου».
Μάλιστα ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Eurohoops αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι μίλησε με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το πλάνο του Βασίλη Σπανούλη ήταν αυτό που τον έπεισε να πει το «ναι» στη Μονακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«H Ευρωλίγκα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό. Το απολαμβάνω ως τώρα.
Νιώθω σπουδαία που το αποφάσισα. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Έχουμε σπουδαία ομάδα, ένα μεγάλο στόχο και εκεί εστιάζω τώρα».
Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν ήμουν κοντά στον Παναθηναϊκό, αλλά υπήρχαν συζητήσεις. Πήρα πολύ γρήγορα την απόφαση μου. Μίλησα με τον κόουτς Σπανούλη και η απόφαση μου ήταν πολύ άμεση».
«Η οπτική του για το μπάσκετ. Θέλουμε να είμαστε μία αμυντική ομάδα, γιατί η άμυνα φέρνει πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτή μας βοήθησε και απόψε, σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».
Για τη νέα ευρωπαϊκή Λίγκα από το NBA: «Δεν διάβασα τίποτα. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και σε αυτά που μπορώ να κοντρολάρω. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Θα είναι σπουδαίο, πάντως, να δούμε ενωμένο το ΝΒΑ με τις ομάδες της Ευρωλίγκας»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σπυρόπουλος: «Αν αντί για τερματοφύλακα τοποθετούσαμε μια ογκώδη πολυθρόνα, πάλι 4-2 θα έληγε»
- «Απάντησε» στα συνθήματα ο Γιαννακόπουλος: «Κλείνει» Λαρεντζάκη ο Παναθηναϊκός Aktor!
- Κοτζιάς: «Βλέπω έξω τον Μπράουν, αλλά αν πάρει τη EuroLeague μόνος του...»
- «Ο Παναθηναϊκός έχει σημαδέψει έναν Έλληνα με out στο συμβόλαιό του» (vid)
- Άρης Γάτας: Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό