ΣΟΚ: Δείτε με ποιον θα συνεργαστεί η ΕΠΟ!

ΣΟΚ: Δείτε με ποιον θα συνεργαστεί η ΕΠΟ!

Τη συνεργασία της με την εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης που στέλνει στην Ελλάδα τους φακέλους με τα ύποπτα ματς, ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η οποία διαχρονικά χλεύαζε και απαξίωνε τα στοιχεία που έστελνε η εν λόγω εταιρία!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη (18/6) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, «θα παρουσιάσει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία “Sportradar”, επίσημο συνεργάτη της UEFA, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των χειραγωγημένων αγώνων. Η δράση υλοποιείται με την παράλληλη υποστήριξη της Super League και της Football League».

 Η εταιρία Sportradar που αποτελεί στενό συνεργάτη της UEFA, είναι ο φορέας που συντάσσει και στέλνει στη χώρα μας (και σε δεκάδες άλλες χώρες) τις εκθέσεις για τα ύποπτα ματς και τη στοιχηματική δραστηριότητα που παρατηρήθηκε σε αυτά.

 Η ΕΠΟ αποφάσισε να συνεργαστεί με την Sportradar, παρά το γεγονός ότι για πολλά χρόνια που έστελνε και στέλνει σωρηδόν τους φακέλους, παράγοντες και πρόεδροί της, μέλη της Super League και της Football League και πρόεδροι ΠΑΕ, την απαξίωναν, την χλεύαζαν και επιχειρούσαν με κάθε ευκαιρία να βγάλουν τα στοιχεία που έστελνε αναξιόπιστα!

Τι να μεσολάβησε άραγε; Να τους τράβηξε λέτε το αυτί η UEFA;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News