Ομπράντοβιτς ή Τζόρτζεβιτς ο επόμενος! (poll)

Ομπράντοβιτς ή Τζόρτζεβιτς ο επόμενος! (poll)

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού και το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη του πράσινου πάγκου αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ο συμπατριώτης του, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το αύριο της ομάδας και το νέο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πρώτο και κυριότερο μέλημα είναι η εύρεση του προπονητή ο οποίος θα αναλάβει το Τριφύλλι και φυσικά θα χτίσει την ομάδα που θα επιστρέψει στις επιτυχίες στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Οι αλλαγές προπονητών, παικτών και πλάνων είναι κάτι που στους πράσινους δεν θέλουν να ξανασυμβεί και γι΄αυτό ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Ο τεχνικός της Εθνικής Σερβίας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, είναι ένας απ΄τους προπονητές που έχει στη λίστα του ο Εξάστερος στις υψηλές θέσεις. Ο σέρβος κόουτς που έχει εντυπωσιάσει με την Εθνική ομάδα της χώρας του προστέθηκε τις τελευταίες ώρες καθώς ψάχνει ομάδα, πέρα απ΄την Εθνική, για να αναλάβει.

Πέραν του Παναθηναϊκού ο Τζόρτζεβιτς είναι στη λίστα και της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο με τους ιταλούς μάλιστα να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους επίσημα στον σέρβο.

Εσείς ποιον προτιμάτε; Ψηφίστε στην παρακάτω φόρμα…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News