bet-on-arme.com : προγνωστικά πάμε στοίχημα Σαββάτου

bet-on-arme.com : προγνωστικά πάμε στοίχημα Σαββάτου

Αρκετά μεγάλο το κουπόνι πάμε στοίχημα για το 4ήμερο που έρχεται, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια αφορούν πρωταθλήματα τα οποία δεν ενδεικνύονται για στοίχημα ( Κίνα, Λετονία, Ιαπωνία 2 , Αυσταλία, Κορέα κλπ).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-06-2015

Πολλά περισσότερα ματς το Σάββατο, όπου θα σταθούμε σε λίγο από όλα.

152. Σάντεφιορντ – Λίλεστρομ: Πάτο έχει πιάσει στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας η Σάντεφιορντ, όμως η διακοπή ίσως να της έκανε και καλό. Ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής είναι μπροστά στο κοινό της, άρα μπορεί να δυσκολέψει ο έργο της Λίλεστρομ αυτή την φορά. Μας κάνει και η διπλή ευκαιρία στο 1Χ, που πληρώνει 1,53 στον ΟΠΑΠ και 1,70 στην Magicbet.

183. Ουρουγουάη – Παραγουάη: Με τρεις βαθμούς η Ουρουγουάη και με έναν παραπάνω η Παραγουάη, αποτελεί μονόδρομος για την πρώτη να πάρει τη νίκη, αφού στο άλλο ματς η Αργεντινή αντιμετωπίζει την ουραγό Τζαμάικα. Έστω και δύσκολα, οι Ουρουγουανοί μπορούν να κερδίσουν και να μας δώσουν τον άσο στην τιμή του 1,85 από τον ΟΠΑΠ και 2,05 από την Novibet.

184. Αργεντινή – Τζαμάικα: Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί και λογικά θα επιβεβαιωθεί εύκολα ο άσος της Αργεντινής. Η Τζαμάικα δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής, αφού έχει πρόβλημα μπροστά και στην δημιουργία φάσεων, οπότε και το no goal φαντάζει πιθανό. Στο 1,50 από την 2win.

198. Γκρέμιο – Παλμέιρας: Στην Βραζιλία, η Γκρέμιο είναι σχεδόν αψεγάδιαστη εντός έδρας, όπως δείχνει και ο απολογισμός της (3-1-0). Απέναντι της έχει μια μέτρια Παλμέιρας, που ακόμη δεν έχει κάνει κάτι καλό στο πρωτάθλημα, οπότε αυτόματα ο άσος αποκτά προβάδισμα στο 1,80 από τον ΟΠΑΠ και 1,85 στην Sportingbet.

Διαβάστε στο www.bet-on-arme.com τις αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικα για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά και βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News