Οι υποψήφιοι για τον πάγκο του Εξάστερου!

Οι υποψήφιοι για τον πάγκο του Εξάστερου!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα τον εκλεκτό του για τη θέση τού προπονητή της ομάδας και τα ονόματα  που «παίζουν» είναι πολλά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην «πράσινη» λίστα συνεχίζουν να είναι σε περίοπτη θέση από την ξένη αγορά οι Σάσα Ομπράντοβιτς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Σάσα Τζόρτζεβιτς, ενώ από την ελληνική στα… ψηλά βρίσκεται ο Σούλης Μαρκόπουλος. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, όμως, δεν έχει καταλήξει ακόμα στον τεχνικό που θα του παραδοθούν τα ηνία της ομάδας.

 Από τους τρεις ξένους λίγο πιο μπροστά είναι τα ονόματα των Ομπράντοβιτς και Σάρας, ενώ -τελευταία- αρκετά πίσω δείχνει να έχει μείνει ο Τζόρτζεβιτς.

 Η γερμανική εφημερίδα «Βz-berlin», πάντως, ανέφερε χθες ότι η κούρσα για τον «πράσινο» πάγκο έχει τελειώσει και αυτός που την έχει κερδίσει είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

 Το γερμανικό έντυπο ανέφερε μάλιστα ότι η Αλμπα έχει αποδεχτεί ότι ο Σέρβος τής λέει «αντίο» και πάει στο ΟΑΚΑ και το «τριφύλλι», και έτσι οι Βερολινέζοι έχουν αρχίσει να ψάχνουν ήδη στην αγορά για να βρουν τον νέο τους προπονητή.

 «Δεν είχα επαφή με Παναθηναϊκό»

 Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, πάντως, χθες το απόγευμα διέψευσε σε δηλώσεις του, που έκανε στο Sport 24.gr, ότι έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι δεν έχει καμία επαφή με τους «πράσινους», και ξεκαθάρισε ότι είναι τεχνικός της Αλμπα. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, γιατί είμαι προπονητής της Αλμπα Βερολίνου. Δεν υπήρξε, πάντως, κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό».

Ο Σέρβος τόνισε εξάλλου ότι έληγε χθες το περίφημο option out που φέρεται να έχει το συμβόλαιό του και να του επιτρέπει να το λύσει όποτε το θέλει. Από την άλλη, όμως, σενάρια ανέφεραν ότι το option out λήγει στις 24 Ιουνίου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News