«Αργεί» του Μαυρία
Είναι κοινή και δεδομένη η επιθυμία Παναθηναϊκού και Χάρη Μαυρία να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο η Σάντερλαντ δεν θέλει να τον αφήσει δίχως αντίτιμο στους «πράσινους».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι «μαυρόγατες» ελπίζουν πως θα βρεθεί ομάδα να τον αποκτήσει καταβάλλοντας έστω και μικρό αντίτιμο, αλλά αυτό είναι δύσκολο βάσει των ελάχιστων συμμετοχών που είχε με την ομάδα του στην Αγγλία, αλλά και με την Εθνική.
Ο παίκτης αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία της Σάντερλαντ και το θέμα του θα αργήσει να ξεκαθαρίσει, πηγαίνοντας ενδεχομένως και προς τα τέλη Αυγούστου. Ο Παναθηναϊκός δείχνει διάθεση να περιμένει, αρκεί να πάρει τον παίκτη με τους δικούς του όρους (είτε επέκταση δανεισμού, είτε αγορά με ένα πολύ μικρό αντίτιμο).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή
