Σούπερ.. Λίγδ(!) για γέλια και για κλάματα!

Σούπερ.. Λίγδ(!) για γέλια και για κλάματα!

Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο το υποβαθμισμένο προϊόν που πλασάρουν ΕΠΟ και Super League.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ΕΠΟ ανακάλυψε μόλις χθες τα «στημένα», η Super League θεωρεί ακόμα ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ζητάει περισσότερα χρήματα χορηγίας από όσα δίνει ΟΠΑΠ και ο κόσμος που βαρέθηκε να βλέπει το ίδιο έργο κάθε χρόνο γυρίζει την πλάτη.

Αυτοί είναι οι 5 λόγοι που το προϊόν βουλιάζει και θα βουλιάξει κι άλλο εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
-Η ΕΠΟ βυθισμένη στο αποσαθρωμένο σύστημα δεν κάνει απολύτως τίποτα για να φέρει ισονομία μεταξύ των ομάδων κυρίως σε επίπεδο πειθαρχικών αποφάσεων.
-Η Super League που πάει Μέγαρο Μουσικής για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, αγνοεί το γεγονός ότι το προϊόν της δεν πουλάει πλέον, αλλά δεν κάνει και τίποτα για να το βελτιώσει (Ούτε γήπεδα που να ικανοποιούν τις ανάγκες του φιλάθλου δεν υπάρχουν πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
-ΔΕΝ συμφωνούν (Super League, Football League, ΕΠΟ) στην αυτονόητη μείωση των ομάδων και η αναδιάρθρωση παρ’ ότι είναι αναγκαία για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα πάει περίπατο.
-Τα σκάνδαλα διαφθοράς και οι υποθέσεις με τα «στημένα» έχουν κάνει τον κόσμο να θεωρεί ότι παρακολουθεί ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν επικρατεί ισονομία και διαφάνεια.
-ΔΕΝ υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες όπως παλιότερα για να κάνουν τη διαφορά.

 Χαρακτηριστικό του απαξιωμένου προϊόντος είναι, επίσης, ότι ενώ τα… «στημένα» κάνουν πάρτι από το 2009 κι έπειτα, η Ομοσπονδία και συνολικά η ηγεσία του ποδοσφαίρου μόλις χθες ανακάλυψε το φαινόμενο των ύποπτων αγώνων.

 Η σύμβαση της ΕΠΟ με την Sportradar για να καταπολεμηθούν τα «στημένα» άργησε κάτι χρόνια να έρθει στην Ελλάδα, αλλά στο Πάρκο Γουδή πανηγυρίζουν επειδή δεν έμειναν άπραγοι.

 H μόνη που κρατάει ψηλά το επίπεδο με την τεράστια επένδυση που κάνει στο πρωτάθλημα είναι η Nova.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News