Δικαστικό μέτωπο από τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη

Δικαστικό μέτωπο από τους Αλαφούζο, Μελισσανίδη


Με διαφορά λίγων ωρών, οι Αλαφούζος και Μελισσανίδης προσέφυγαν στην Τακτική Δικαιοσύνη κατά των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ. Συναινεί το νομικό τμήμα της ΠΑΕ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι επιλογές του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου και του επικεφαλής της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, να καταθέσουν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος των δικαστικών οργάνων της ΕΠΟ, με διαφορά λίγων ωρών, δεν ήταν τυχαίες.

Οι ενέργειες τους είναι συντονισμένες και εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της συνεννόησης που έχουν, για την ανατροπή της διοίκηση της Ομοσπονδίας, την οποία θεωρούν προσκείμενη στον Ολυμπιακό.

Οι δύο άνδρες θεωρούν ότι η απονομή της δικαιοσύνης από τις πειθαρχικές επιτροπές και τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ και της Superleague, λειτουργεί μεροληπτικά και αποσπασματικά και αποφάσισαν να αντιδράσουν.

Στο μεταξύ, κύκλοι της Ομοσπονδίας τονίζουν ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τιμωρηθεί, εάν προσφύγει στην Τακτική Δικαιοσύνη, επειδή θα έχει παραβιάσει το αυτοδιοίκητο. Ωστόσο, το νομικό τμήμα της ΠΑΕ έχει αντίθετη άποψη και έχει δώσει την έγκριση του για να προχωρήσουν οι νομικές κινήσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News