Μέγας "αιμοδότης" ο Ολυμπιακός

Μέγας "αιμοδότης" ο Ολυμπιακός

H ντροπή της Ελλάδας και του Champions League!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένα ακόμα παραμύθι για τον… αιμοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής, οσφπ καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Το τι έχουν ακούσει τ’ αυτάκια μας τα τελευταία χρόνια για τον οσφπ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι δύσκολο να καταγραφούν σε ένα άρθρο ή και μια ολόκληρη εφημερίδα. Μάλλον βιβλίο χρειάζεται. Και ένα ίσως να μην είναι αρκετό.

Ένα από τα τελευταία που είχαν μάθει στα «παπαγαλάκια» και βαρεθήκαμε να ακούμε εδώ και μια διετία είναι πως ο οσφπ είναι ο μεγάλος αιμοδότης της Εθνικής ομάδας και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πως ο οσφπ προσέχει τα εγχώρια ταλέντα, τα προτιμά και τα προωθεί. Διαβάσαμε και ακούσαμε επίσης για ελληνοποίηση και άλλες τέτοιες χαζομάρες.

Ο… αιμοδότης οσφπ λοιπόν, ο… ελληνοποιημένος οσφπ δήλωσε… έξι (6) όλους κι όλους Έλληνες στη λίστα του Champions League! Όχι δεν μπερδευτήκαμε. ΕΞΙ!!! Εκ των οποίων βέβαια οι δύο (Καπίνο, Βούρος) δεν πρόκειται να δουν λεπτό συμμετοχής ούτε για αστείο στα έξι ματσάκια των ομίλων.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της ξεφτίλας του Ολυμπιακού και ακόμα περισσότερο αυτών που ήθελαν να μας τον παρουσιάσουν ως αιμοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, από τις 32 ομάδες που μετέχουν στο Champions League, οι… 28 έχουν από 7 και πάνω γηγενείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που δήλωσαν στην UEFA!!! Οι μοναδικές τρεις που έχουν λιγότερους είναι οι… πολυεθνικές Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι και Πόρτο.

Πηγή: leoforos.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News