Οι εγγυήσεις της διοίκησης
Διαβεβαιώσεις στους ποδοσφαιριστές και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του συλλόγου έχει δώσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθησυχάζοντας τους πάντες για τα συμβόλαιά τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Καμία ανησυχία δεν πρέπει να έχουν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει δώσει εγγυήσεις σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπόλοιπους υπαλλήλους του συλλόγου πως δεν πρέπει να ανησυχούν για τα χρήματά τους.
Όπως δήλωσε και ο Λουκ Στιλ στο βρετανικό «SkySports», οι διοικούντες ρώτησαν αν μπορεί να βοηθήσουν κάπως την κατάσταση, κυρίως τους νεαρούς παίκτες. «Για εμάς δεν υπάρχει ανησυχία, είμαστε σε καλή κατάσταση. Για τον πολύ κόσμο όμως στην Ελλάδα, η κατάσταση είναι δυσάρεστη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βρετανός τερματοφύλακας.
Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι «πράσινοι» διασφάλισαν σε παίκτες όπως ο Εσιέν και ο Θελάντερ πως δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα, ώστε να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην σκέφτονται άλλα πράγματα πέρα από το στόχο τους.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Μπαντιό - Πόσα πλήρωσε, η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός, Γένσεν: «Αποφασίζει ο Αλαφούζος για τη μεταγραφή - Αρνητική η εισήγηση Μπαλντίνι»
- Νέα δεδομένα για το buy out του Μπαντιό που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»
