«Θα φέρει επιτυχίες ο Τζόρτζεβιτς»

«Θα φέρει επιτυχίες ο Τζόρτζεβιτς»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με δηλώσεις του είπε το «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό, επίσης πιστεύει πως ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς είναι καλή επιλογή για τον πάγκο του Τριφυλλιού και θα φέρει επιτυχίες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» για το τέλος του από την ομάδα και ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στην επιλογή Τζόρτζεβιτς.

Αναλυτικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε:
«Έχω μόνον ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό και στη διοίκηση, που αυτά τα τρία χρόνια μου έδωσε τη δυνατότητα. Από όποιο πόστο κι αν μου ζητήθηκε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Φεύγω έχοντας 5 τίτλους με την ομάδα, παρόλο που ήταν χρονιές έπειτα από μια νέα προσπάθεια που άρχισε το 2012. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έχοντας μάλιστα ακρετά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη. Αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Φεύγω και αφήνω πίσω μου μόνο φίλους. Έχω κάποια δεδομένα. Πρέπει να σκεφτώ, να κάνω την καλύτερη επιλογή. Το καλό είναι ότι μπόρώ να έχω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Τα προηγούμενα χρόνια, οι μέρες που δεν δούλεψα για τον Παναθηναϊκό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, οι μέρες που δεν σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό μηδενικές.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολύ καλή επιλογή με τον νέου του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις πολύ μεγάλες επιτυχίες που διαχρονικά έχει».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News