Μανωλόπουλος: "Αφήνω μόνο φίλους στον Παναθηναϊκό"

Μανωλόπουλος: "Αφήνω μόνο φίλους στον Παναθηναϊκό"


Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε ότι σκεφτόταν κάθε μέρα την εργασία του στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε καλή την επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην εφημερίδα “Αγορά”:

Για την αποχώρηση του: “Έχω να πω μόνο ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Παναθηναϊκό και στη διοίκηση, που αυτά τα τρία χρόνια μου έδωσε τη δυνατότητα. Από όποιο πόστο κι αν μου ζητήθηκε, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Φεύγω έχοντας 5 τίτλους με την ομάδα, παρόλο που ήταν χρονιές έπειτα από μια νέα προσπάθεια που άρχισε το 2012. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, έχοντας μάλιστα αρκετά καλή παρουσία στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο, τον οποίο ευχαριστώ για τη στήριξη”.

Για το μέλλον του: “Αυτή είναι η ζωή των προπονητών. Φεύγω και αφήνω πίσω μου μόνο φίλους. Έχω κάποια δεδομένα. Πρέπει να σκεφτώ, να κάνω την καλύτερη επιλογή. Το καλό είναι ότι μπορώ να έχω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Τα προηγούμενα χρόνια, οι μέρες που δεν δούλεψα για τον Παναθηναϊκό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα, οι μέρες που δεν σκέφτηκα τον Παναθηναϊκό μηδενικές”.

Για την επιλογή του Τζόρτζεβιτς: “Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πολύ καλή επιλογή με τον νέου του προπονητή. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις πολύ μεγάλες επιτυχίες που διαχρονικά έχει”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News