Οι 9 που αγωνίστηκαν σε top ομάδες

Οι 9 που αγωνίστηκαν σε top ομάδες

Οι 9 που αγωνίστηκαν σε top ομάδες


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Μιας που η μέρα είναι “ψιλονεκρή” από άποψη θεματολογίας, είπαμε να κάνουμε άλλο ένα αφιερωματάκι για σήμερα. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε εννέα παίκτες που έχουν αγωνισθεί σε ομάδες της Ευρώπης που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο σε κορυφαίο επίπεδο.

Αναλυτικά:

1) Εσιέν: Πρώτος και καλύτερος ο Μίκαελ Εσιέν, με τεράστια καριέρα σε Λυών, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν. Με την Λυών αγωνίστηκε 2 σεζόν μετρώντας 96 εμφανίσεις και 13 γκολ. Στη συνέχεια πήγε στην Τσέλσι όπου σε 8 χρόνια είχε 256 παιχνίδια και 25 γκολ. Ο Εσιέν, αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης, ως δανεικός από την Τσέλσι, συμπληρώνοντας 34 συμμετοχές και 2 γκολ. Τέλος επί 1,5 χρόνο ήταν παίκτης της Μίλαν με 22 συμμετοχές, χωρίς κανένα γκολ.

2) Αμπέντ: Ο Αλγερινός μέσος έχει καταφέρει να αγωνισθεί σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αγγλίας, την Νιούκαστλ στην οποία βρίσκονταν από το 2011 έως το 2015, έχοντας 21 συμμετοχές χωρίς γκολ και δανεισμούς σε Παναθηναϊκό και Σέντ Τζόνστον.

3) Μπεργκ: Ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει καταγράψει στο βιογραφικό του ένα δανεισμό στην PSV, όπου σε 41 ματς  σκόραρε 11 φορές.

4) Στιλ: Ο Άγγλος “κέρβερος” των “πρασίνων” ήταν από το 2002 έως το 2006 παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας μόλις μία συμμετοχή ως αλλαγή στο κύπελλο.

5) Ταυλαρίδης: Οκτώ εμφανίσεις συμπλήρωσε με την φανέλα της Άρσεναλ στην περίοδο 2001-2003 ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα του Λονδίνου.

6) Σέρχιο Σάντσεθ: 15 εμφανίσεις με τη Σεβίλλη και 90, χωρίς γκολ, με τη Μάλαγα σε 6 χρόνια συνολικά μετράει ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού Σέρχιο Σάντσεθ.

7) Πράνιτς: Σπουδαία καριέρα και για τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος σε 3 χρόνιες στην Μπάγερν αγωνίστηκε 81 φορές, ενώ άλλες 17 φορές έπαιξε σε ένα εξάμηνο στην Σπόρτινγκ, έχοντας και από 1 γκολ σε κάθε μία από τις παραπάνω ομάδες.

8) Πέτριτς: Μία σεζόν στην Ντόρντμουντ με 30 εμφανίσεις και 15 γκολ, καθώς επίσης και ένα εξάμηνο με 3 εμφανίσεις και χωρίς γκολ έχει να επιδείξει ο Πέτριτς στο βιογραφικό του.

9) Μέντες ντα Σίλβα: Συμπαίκτης του Αναστασίου στον Άγιαξ ήταν το 2003 ο Μέντες ντα Σίλβα, που έκανε μία εμφάνιση στο κύπελλο με τον “Αίαντα”.

* Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αγωνισθεί στην 2η ομάδα σπουδαίων συλλόγων. Συγκεκριμένα οι Νάνο (Μπαρτσελόνα Β), Σάντσεθ (Ρεάλ Μαδρίτης Β), Πράνιτς (Μπάγερν Μονάχου Β), Βέμερ (Βόλφσμπουργκ Β).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News