«Απέρριψε Παναθηναϊκό λόγω της κρίσης ο Καμίνσκι»

«Απέρριψε Παναθηναϊκό λόγω της κρίσης ο Καμίνσκι»

Πρόταση από τον Παναθηναϊκό είχε ο αμυντικός της Λεχ Ποζνάν, Μάρτσιν Καμίνσκι σύμφωνα με όσα γράφουν οι Πολωνοί, ωστόσο την απέρριψε λόγω της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα.




(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού κι ένα νέο όνομα έρχεται στο προσκήνιο από την Πολωνία. Ο λόγος για τον 23χρονο στόπερ της Λεχ Ποζνάν, Μάρτσιν Καμίνσκι, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα «przegladsportowy.pl» δέχτηκε κρούση από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης βέβαια δεν επιβεβαίωσε την ομάδα από την οποία δέχτηκε την κρούση, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πολωνών επρόκειτο για το Τριφύλλι, ωστόσο παραδέχτηκε ότι δέχτηκε κρούση από ελληνικό σύλλογο.

«Υπήρξε όντως κάτι, αλλά το σκέφτηκα και δεν ήταν αυτό που ήθελα. Αποφάσισα πως αυτή η επιλογή δεν ήταν τη δεδομένη στιγμή το καλύτερο για μένα. Γνωρίζουμε όλοι τι συμβαίνει με την οικονομία στην Ελλάδα. Η χώρα διέρχεται μία σοβαρή κρίση. Σκέφτηκα ότι στη Λεχ θα έχω σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες», δήλωσε ο παίκτης.

Ο ίδιος βέβαια παραδέχεται ότι έχει όνειρο να πάρει μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και η Λεχ Ποζνάν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- με το κατάλληλο τίμημα. Σημειώνεται μάλιστα ότι για τον Καμίνσκι είχε δείξει πέρυσι ενδιαφέρον η Παλέρμο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει το deal.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News