ΝΒΑ ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοφ

ΝΒΑ ή Παναθηναϊκός για Μιλουτίνοφ


Σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Νικολά Μιλουτίνοφ είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και το ΝΒΑ την συγκεκριμένη στιγμή. Στο Σαν Αντόνιο για συζητήσεις ο νεαρός σέντερ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Νικολά Μιλουτίνοφ έχει αποφασίσει ν’ αποχωρήσει από την Παρτιζάν λόγω των οικονομικών προβλημάτων και εξετάζει τις εναλλακτικές λύσεις για την καριέρα του. Σύμφωνα με το σερβικό Τύπο, ο 20χρονος σέντερ παρουσιάζεται να είναι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Σπερς, οι οποίοι τον επέλεξαν στο νούμερο “26” του φετινού ντραφτ του NBA.

Αυτό το διάστημα ο Μιλουτίνοφ είναι στο Σαν Αντόνιο προκειμένου να μιλήσει με τα “Σπιρούνια” και τον τεχνικό της ομάδας, Γκρεγκ Πόποβιτς, προκειμένου να ενημερωθεί αν είναι στα φετινά πλάνα της ομάδας. Ωστόσο στις 15 Ιουλίου θα επιστρέψει στο Βελιγράδι, προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία με την εθνική ομάδα της Σερβίας ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Την δεδομένη στιγμή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο νεαρός σέντερ να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαν Αντόνιο, καθώς τα “Σπιρούνια” έχουν κινηθεί δυναμικά στην αγορά των free agents, έχουν γεμίσει τις θέσεις τους στην ρακέτα και δεν φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος για τον σέντερ της Παρτιζάν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News