Αλλαγές στην Super Legue!
Την ποινή του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση είναι αποφασισμένοι να επαναφέρουνι στην Super League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όταν πριν από τρία χρόνια το ΔΣ της Super League αποφάσιζε να καταργήσει την ποινή του υποβιβασμού για όσες ομάδες δεν εξασφάλιζαν αδειοδότηση και αντ’ αυτού να επιβάλλει περιορισμό μεταγραφών, σκοπός όλων ήταν η οικονομική εξυγίανση των ΠΑΕ που είχαν προβλήματα.
Εκείνη η κίνηση, όπως αποδεικνύεται και φέτος τρία χρόνια μετά, δεν πέτυχε και πολλά πράγματα, αφού υφίστανται ακόμα ΠΑΕ με πολλά οικονομικά προβλήματα, όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος ενώ δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι υπήρχα και περιπτώσεις ομάδων που υποβιβάστηκαν οικειοθελώς στη Γ’ εθνική.
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, στα προηγούμενα ΔΣ έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο αυστηροποίησης των ποινών για τις ΠΑΕ που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την άδεια συμμετοχής, επαναφέροντας την τιμωρία υποβιβασμού από τη Super League.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Γιαννακόπουλος: «Δεν ξανακάθομαι στο τραπέζι με μισάνθρωπους - Ευτυχώς δεν ήρθε ο άλλος γιατί θα είχαμε παρατράγουδα»
- Μονέκε: «Αυτός θα νικήσει στο Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε» - Αποθέωση στον Μαντζούκα
- Βοτανικός: Η συμφωνία που λύνει ακόμη μία παλιά εκκρεμότητα της Διπλής Ανάπλασης
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόνα, Μπάσι και το «παράθυρο» του NBA»
