Τι γίνεται με το θέμα του γκαρντ στον Εξάστερο

Τι γίνεται με το θέμα του γκαρντ στον Εξάστερο

Τον γκαρντ που θα καλύψει το κενό του Μάικ Τζείμς, ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Ο Αργύρης Περδουλάκης θέλει ένα παίκτη που να μπορεί να δώσει απαντήσεις αφού η απουσία ενός σκόρερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν εμφανής.

Ο Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος έχει ξαναφορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού όπως και του Παοκ και της Αεκ, από ότι φαίνεται είναι ο βασικός στόχος των «Πρασίνων».

[ads2]

Βέβαια υπάρχουν κάποια προβλήματα στην συγκεκριμένη υπόθεση αφού ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Γαλλική Ορτέζ  ενώ δεν είναι πλέον κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Στον Παναθηναϊκό πάντως θα ψάξουν για κάποιον κοινοτικό παίκτη αφού υπάρχει περιορισμός στον α’ γύρο του πρωταθλήματος, αν όμως δεν βρεθεί κάτι που να κάνει την διαφορά τότε θα κινηθεί για την απόκτηση του Κούπερ.

Πάμε ταμείο με ποντάρισμα στο 2.15! Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News