Αλλαγές στην άμυνα για το παιχνίδι με την Σταντάρ

Αλλαγές στην άμυνα για το παιχνίδι με την Σταντάρ

Σκέψεις για την χρησιμοποίηση του Κουλιμπαλί αντί του Μέστο κάνει ο Σταματσόνι για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σταντάρ στην Λιέγη για το «Europa League», αφού τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια και η κακή εμφάνιση του Μέστο με την Ξάνθη, δείχνουν ότι ο Ιταλός χρειάζεται ανάσες.

Ακόμα είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Μέστο και εκτός αποστολή σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για τα δύσκολα ματς που έρχονται.

[ads2]

Ο Κουλιμπαλί που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι έτοιμος να ξεκινήσει και πάλι, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Στον αγώνα με την Θέλτα στο Βίγκο ο Κουλιμπαλί ήταν εξαιρετικός και δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι ως δεξί μπακ στον αγώνα της Λιέγης.

Πάμε ταμείο με ποντάρισμα στο 2.15! Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News