Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τον ίδιο παίκτη!

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για τον ίδιο παίκτη!

Ο πατέρας του Κώστα Μήτογλου, αποκάλυψε πως ο γιος του έχει προτάσεις από τους τρεις μεγάλους της Αθήνας, ενώ υπήρξε κρούση για τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ και από τον Άρη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Κώστας Μήτογλου έχει γίνει περιζήτητος χάρη στην εξέλιξή του και τις προδιαγραφές του. Ο πατέρας του 19χρονου πάουερ φόργουορντ, Δημήτρης, που υπήρξε ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε πως οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας ενδιαφέρθηκαν για το γιο του, αλλά και πως θα μείνει στο κολέγιο του Wake Forest.

«Υπάρχουν προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αφήσει το κολέγιο. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι νωρίς για να πάρει τέτοιες αποφάσεις. Τώρα, πρέπει να δουλέψει», δήλωσε στο Metrosport.

Ο ίδιος ο παίκτης είπε με τη σειρά του: «Πριν δύο μήνες περίπου υπήρχε επαφή με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη, οπότε και μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον ότι με υπολογίζουν και η πόρτα είναι ανοικτή. Ο Άρης είναι πάντα στη καρδία μου, αλλά το μέλλον προσωρινά είναι στο Wake Forest».

Για την πορεία με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο U19 είπε: «Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Φτάσαμε μία ανάσα από το μετάλλιο και αυτό για μένα είναι μεγάλη πίκρα. Αξίζαμε σαν ομάδα μια διάκριση και θεωρώ ότι κόστισε η υπερπροσπάθεια κόντρα στις ΗΠΑ. Νομίζω ότι με το χάλκινο θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Πολλά τα ευχαριστώ για τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και έκανε ότι περισσότερο μπορούσε. Μεγάλη εμπειρία η εθνική ομάδα, αλλά είμαστε όλοι οι παίκτες χρόνια μαζί».

Όσο για την πρώτη του χρονιά στο Wake Forest; «Μεγάλο σχολείο το NCAA. Το Κολέγιο έχει συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς και δεν έχεις άλλη επιλογή από το προσαρμοστείς άμεσα. Δυσκολεύτηκα στην αρχή, αλλά μετά μήνα με μήνα μπήκα στο κλίμα. Η συμμετοχή στην πιο δύσκολη περιφέρεια, την ACC, με έφερε αντιμέτωπο με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Όμως είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή Ντάνι Μάνινγκ και αυτό με βοήθησε πολύ».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News