Οι αποκαλύψεις του Ζέκα!

Οι αποκαλύψεις του Ζέκα!

Ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας σε εφημερίδα της πατρίδας του, αποκάλυψε ότι  έχει προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Record», αναφέρθηκε στην αγάπη του για τον σύλλογο και ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να φύγει, καθώς νιώθει σαν στο σπίτι του. Παράλληλα σχολίασε την κρίση στην Ελλάδα και έκανε το σχόλιο του για την «μάχη» του πρωταθλήματος.

«Έχω προτάσεις, αλλά σκέφτομαι μόνο τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος εδώ και νιώθω σαν στο σπίτι μου, καθώς και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη εδώ. Όταν είσαι σε ένα τέτοιο μέρος, δεν σκέφτεσαι να φύγεις», δήλωσε αρχικά ο Ζέκα.

Για την μάχη του τίτλου: «Η σκέψη μου είναι να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα δούμε τι θα γίνει. Αν νικάμε σε όλα τα ματς ξέρουμε πως θα είμαστε πρωταθλητές, αλλά το σίγουρο είναι πως θα δίνουμε μάχη σε όλα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για πιθανές συνέπειες στο πρωτάθλημα, λόγω των προβλημάτων στην Ελλάδα: «Δεν θα επηρεάσουν το πρωτάθλημα» χρησιμοποιώντας ως… αποδείξεις τις μεταγραφές των Εσιέν και Σάντσες από την ομάδα του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News