Κάνει υπομονή ο Παναθηναϊκός για να τον φέρει πίσω

Κάνει υπομονή ο Παναθηναϊκός για να τον φέρει πίσω



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Χάρης Μαυρίας συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα κάτω των 21 της Σάντερλαντ και ο Παναθηναϊκός βρίσκονται σε στάση αναμονής για τον Έλληνα άσο.

Ο Ντικ Άντβοκατ δεν έχει στα πλάνα του τον Χάρη Μαυρία για τη νέα σεζόν και έτσι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού κάνει προπονήσης με την ομάδα κάτω των 21 της Σάντερλαντ. Δεν περνάει λοιπόν και τις καλύτερες μέρες στο νησί ο Μαυρίας και το να γυρίσει στο «τριφύλλι» θα ήταν το ιδανικό σενάριο για τον ίδιο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport» ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει άμεσα να κάνει κάποια κίνηση και βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για τον Μαυρία. Τα πάντα βρίσκονται στο χέρι του Γιάννη Αναστασίου για το αν θα ανοίξουν οι διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα, η οποία πάντως χρωστάει μια τελευταία δόση στους «πράσινους» για την μεταγραφή.

Έτσι, λοιπόν, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να κινηθεί ίσως να υπάρξει κάποιος συμφηφισμός στο ποσό αν και αυτή τη στιγμή ο κόουτς του «τριφυλλιού» δεν βλέπει να έχει κάποιο κενό στη θέση του Μαυρία.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News