Στην καλύτερη γιατρό ο Μικαέλ Εσιέν!

Στην καλύτερη γιατρό ο Μικαέλ Εσιέν!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην καλύτερο στο είδος της γιατρό, στέλνει τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός. Η επαναστατική μέθοδος της Γερμανίδας ειδικού και η ταχεία αποκατάσταση!

Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει πολλά στον Εσιέν και είναι έτοιμος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για τον έχει διαθέσιμο το συντομότερο δυνατόν! Με αυτό το σκεπτικό, άλλωστε, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά να προχωρήσει σε μία ριζική λύση του προβλήματος. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιλογή της γιατρού, αφού από το τριφύλλι τονίζουν πως είναι η κορυφαία στο είδος της!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», την επέμβαση θα κάνει η Γερμανίδα ειδικός Ούλρικε Μούσαβεκ, η οποία, μάλιστα, χρησιμοποιεί μία επαναστατική μέθοδο. αυτή της Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής. Για αυτή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία αναπαραγωγής εικόνας, – λαπαροσκόπια – που βασίζονται στην χρήση οπτικών ινών.

Στην συγκεκριμένη μέθοδο, ο χειρουργημένος παίρνει μόλις σε 24 ώρες εξιτήριο, ενώ όπως είχε δηλώσει παλιότερα η Μούσαβεκ σε συνέντευξή της «με αυτή την τεχνική, η απόλυτη αποκατάσταση ορίζεται ανάμεσα σε 10 με 14 μέρες, τεράστια διαφορά από της 5 με 7 εβδομάδες που χρειάζονται οι άλλες τεχνικές».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News