Αντίστροφη μέτρηση για Εσιέν

Αντίστροφη μέτρηση για Εσιέν


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σήμερα το πρωί ο Εσιέν υποβάλλεται σε επεμβατική θεραπεία από τον κορυφαίο του είδους Κλάους Κότζε(συνεργάτης της Μόζαβικ) , αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα και σε τρεις εβδομάδες μπαίνει στις προπονήσεις με την ομάδα!

Ο Μάικλ Εσιέν σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς από τον ειδικό Κλάους Κότζε, που είναι ο άμεσος συνεργάτης της Ούλρικε Μόζαβικ και οι δυο τους στην κλινική αυτή έχουν δεχθεί και έχουν υποβάλει σε ανάλογες επεμβάσεις πολλούς μεγάλους παίκτες στο παρελθόν.

Είναι μία επέμβαση διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού δεν διαρκεί πολύ ώρα και η τομή, που θα γίνει στον παίκτη θα είναι χιλιοστών.

Μάλιστα ο Εσιέν θα παραμείνει απόψε στην κλινική, για να ξεκουραστεί αύριο θα πάρει εξιτήριο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκατάστασης σε 6 ημέρες ο Γκανέζος μέσος θα περπατάει σε 10 ημέρες θα αρχίσει να τρέχει και να κάνει ποδήλατο και σε τρεις εβδομάδες θα μπορεί να μετέχει στις προπονήσεις της ομάδας στο 100%.

Αυτό γίνεται σχεδόν με όλους τους παίκτες που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση από αυτούς τους δύο κορυφαίους-στο είδος- γιατρούς στο Μόναχο στη συγκεκριμένη κλινική.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News