Στην Μπουντεσλίγκα με... τις ευχές του Τσίπρα ο Παναθηναϊκός!
Στα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός, με τις… ευχές του Αλέξη Τσίπρα!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πρόκειται, φυσικά, για τρολάρισμα από τη γνωστή ιστοσελίδα pormisbalones.com.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την ισπανική τρολ σελίδα, ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε με τους Γερμανούς να δώσει τον Παναθηναϊκό στην Μπουντεσλίγκα. Η γερμανική και ελληνική ομοσπονδία συμφώνησαν, ενώ και UEFA έδωσε την έγκρισή της.
Στα μέτρα που δέχτηκε ο Τσίπρας για την εξόφληση του χρέους ήταν και η παραχώρηση του «τριφυλλιού», της οποίας είναι άλλωστε και οπαδός.
«Ναι, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους Γερμανούς», τόνισε το απόγευμα ο πρωθυπουργός και συνέχισε: «Οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές, ακόμη και οι φίλαθλοι ανήκουν στους Γερμανούς. Γιατί το έκανα αυτό; Μειώσαμε τα έξοδα. Δεν είμαι και ο Θεός, Γαμώ».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αμεσες εξελίξεις: «Στην Αθήνα οι δικηγόροι του Ράφα Μπενίτεθ»
- Μπενίτεθ: «Του χρόνου θα πάμε πολύ καλύτερα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Τα χρήματα από το Conference League - Τα μπόνους και το μεγάλο έσοδο
- Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Φωτογραφίες: Οπαδοί στo γήπεδο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, συγκίνηση στη Λεωφόρο!
