Πρώτο για τους νέους
Την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, θα αντιμετωπίσουν οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με αμείωτο ρυθμό και χωρίς προβλήματα, συνεχίζεται η προετοιμασία των Νέων του «τριφυλλιού» που έκλεισαν και το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους.
Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο 01/08, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Γ. Καλαφάτης».
Από την προετοιμασία του «τριφυλλιού» λείπει τις τελευταίες ημέρες ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Σαμαρά, εξασφάλισε επιπλέον άδεια μέχρι τις 3 του μήνα.
Παράλληλα με τους νέους, την πρώτη τους συγκέντρωση στο Κορωπί, θα έχει σήμερα και η Κ17, καθώς θα βρεθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να πραγματοποιήσουν τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή (24/07), θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους, υπό το βλέμμα των Κώστα Φραντζέσκου και Χένκ Χέρντερ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση Γιούμπανκς»
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Τεττέη η προπόνηση, ο λόγος
- Παναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη με Ταμπόρδα ενόψει Ολυμπιακού
- «Η εξωπραγματική τιμή για να φύγει ο Ανδρέας Τεττέη -Το μήνυμα Αλαφούζου»
- «Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε για τα συμβόλαια των Σαλάχ-Εντίν και Λιβάι, αν ενεργοποιηθούν οι οψιόν»
