Πιάνει... δουλειά σήμερα ο Εσιέν!

Πιάνει... δουλειά σήμερα ο Εσιέν!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόλις 66 ώρες μετά την επέμβαση αποκατάστασης του προβλήματος που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς/προσαγωγούς που έκανε στην κλινική «Hernien Zentrum», ο Μάικλ Εσιέν ξεκινάει από σήμερα το πρωί στο Κορωπί (9), το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με ορίζοντα την επιστροφή του σε φουλ δράση μέσα σε έναν μήνα.

Ο Γκανέζος σούπερ σταρ ξεκουράστηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας απ’ την ταλαιπωρία του ταξιδιού και σήμερα θα μεταβεί στο «Γ. Καλαφάτης», για να αρχίσει το πρόγραμμα που καθόρισαν η Γερμανίδα ειδικός Dr. Ούλρικε Μούσαβεκ, μαζί με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του «τριφυλλιού», Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Την πρώτη εβδομάδα ο Εσιέν θα κάνει ποδήλατο και περπάτημα σε διάδρομο μαζί με συγκεκριμένες ήπιες, ασκήσεις διατάσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας, ο 32χρονος άσος θα βγάλει και τα μικρά ράμματα που έχει κάνει στην περιοχή των κοιλιακών και θα αρχίσει σιγά σιγά τρέξιμο και μια άλλη σειρά ασκήσεων (που θα εμπεριέχουν και λίγο μπάλα), ενώ απ’ την τρίτη εβδομάδα θα αυξήσει ρυθμούς στην ένταση του τρεξίματος και στις ασκήσεις του, προκειμένου να «φτιάξει» βήμα βήμα και τη φυσική του κατάσταση.

Τη δε τέταρτη εβδομάδα, ο Εσιέν θα μπει πλέον σε φουλ ένταση, επιστρέφοντας σε πλήρη δράση. Και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν ίσως -στο «αισιόδοξο» σενάριο- να είναι στην αποστολή για τη ρεβάνς που θα δώσουν οι «πράσινοι» για τα πλέι-οφ του Champions ή του Europa League (ανάλογα με το τι θα έχουν κάνει με την Μπριζ) στα τέλη Αυγούστου ή στη δεύτερη αγωνιστική της Superleague κόντρα στην Καλλονή



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News