Πλήγμα με Μπατίστα
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Χωρίς ένα από τα αστέρια της θα παραταχθεί στο προολυμπιακό τουρνουά η Ουρουγουάη, αφού η κινέζικη ομάδα που απέκτησε τον Εστεμπάν Μπατίστα δεν τα βρήκε με την Ομοσπονδία της Ουρουγουάης για την ασφάλιση.
Συγκεκριμένα οι Κινέζοι ήθελαν ένα συμβόλαιο που να τους καλύπτει στο έπακρο σε περίπτωση που ο Μπατίστα τραυματιζόταν κατά τη διάρκεια των αγώνων, αφού ο Ουρουγουανός σέντερ αποτελεί ένα από τα πιο σπουδαία, αν όχι το σπουδαιότερο όνομα του ρόστερ τους, ενώ επίσης ποντάρουν πολλά σε εκείνον.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας https://www.republica.com.uy/ ο μοναδικός Ουρουγουανός που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ δεν θα λάβει μέρος στους αγώνες μειώνοντας αισθητά τις πιθανότητες της χώρας του για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ριο το 2016.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»