Δηλώνει «παρών» και ανακοινώνεται
Ο νεαρός τερματοφύλακας, Νίκος Γιαννακόπουλος θα παρευρεθεί στην Λεωφόρο για να δει το ματς με την Μπριζ και την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Θέμα… ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της απόκτησης του Νίκου Γιαννακόπουλου, ως ελεύθερου, μετά την αποδέσμευσή του από τον Πανιώνιο.
Ο νεαρός τερματοφύλακας όπως είναι γνωστό θα συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Σήμερα, μάλιστα, αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια απέναντι στην Μπριζ και αύριο θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Το μπάσκετ δεν είναι παιχνίδι για πλούσια παιδιά» – Αιχμές για Ολυμπιακό και μήνυμα στο NBA
- Γιαννακόπουλος για ΠΑΟΚ: «Δέσμευση δημόσια» για την ψήφο του Παναθηναϊκού
- Επίσημο: Αυτοί είναι οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε
- Μονέκε: «Αυτός θα νικήσει στο Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε» - Αποθέωση στον Μαντζούκα
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Μπόνα, Μπάσι και το «παράθυρο» του NBA»