Μαυρίας υπό... προϋποθέσεις!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός δεν κλείνει την πόρτα της επιστροφής στον Χάρη Μαυρία, αλλά συζητά με την Σάντερλαντ μόνο εκ νέου δανεισμό του ποδοσφαιριστή.
Δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό το κεφάλαιο του Χάρη Μαυρία, ωστόσο θα ανοίξει ξανά μόνο υπό προϋποθέσεις.
Οι «πράσινοι» δεν… καίγονται για ενίσχυση στη θέση του ακραίου επιθετικού και θα επανεξετάσουν την περίπτωσή του μόνο εφόσον περάσουν την Κλαμπ Μπριζ. Και σε αυτή την περίπτωση, ωστόσο, δεν πρόκειται να διαθέσουν χρήματα για αγορά του και συζητούν μόνο για νέο δανεισμό του ή φυσικά αν η Σάντερλαντ τον αφήσει ελεύθερο.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός με την ολοκλήρωση της σεζόν είχε χτυπήσει την πόρτα της αγγλικής ομάδας για την επέκταση δανεισμού του Ζακυνθινού άσου ή την αγορά του με ένα μικρό ποσό. Οι «μαυρόγατες» απάντησαν αρνητικά και ζήτησαν 2 εκατ. ευρώ (!) για την πώληση του Μαυρία και οι «πράσινοι», όπως ήταν φυσικό, δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- «Πήρε σουίτα για το Final Four στο ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης»
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»