Να ξεκινήσει όπως... σταμάτησε!

Να ξεκινήσει όπως... σταμάτησε!

Να ξεκινήσει όπως... σταμάτησε!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά την καταπληκτική περσινή του χρονιά, το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού παρά το χαμηλό μπάτζετ που διέθετε, κατάφερε να μας εκπλήξει ευχάριστα με τα όσα κατάφερε με πολύ δουλειά και προσήλωση στον στόχο της.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα και κατάφερε να περάσει στην τετράδα της Volley League και κατ’ επέκταση στην ημιτελική φάση των πλέι οφ.

Αποκορύφωμα του εκπληκτικού σερί των έξι νικών που οδήγησαν την ομάδα στην τετράδα, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι νίκες επί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα και μάλιστα εκτός έδρας.

Οι «πράσινοι» πήραν μεγάλη νίκη με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού και μάλιστα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου και επίσης επικράτησαν εκτός έδρας κόντρα στον ιδιαίτερα δυνατό και μετέπειτα πρωταθλητή ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη με 3-2 σετ.

Το «τριφύλλι» μπήκε στην τετράδα και με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση των πλέι οφ, πάλεψε για ότι καλύτερο αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 νίκες σε πέντε παιχνίδια.

Σε αυτές τις βάσεις καλείται ο κόουτς αλλά και οι παίκτες του να συνεχίσουν την επόμενη χρονιά, για να φτάσουν τον Παναθηναϊκό ακόμη ψηλότερα. Βέβαια η κατάκτηση κάποιου τίτλου φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολη με τις οικονομικές δυνατότητες του τμήματος αλλά και σε σύγκριση με τα υψηλότερα μπάτζετ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι την δυναμική που έδειξε η ομάδα πέρσι και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν. Είσοδο στην τετράδα και μετά όλα είναι πιθανά.

Να σταθούμε επίσης και στην εκπληκτική συμπαράσταση του κόσμου του Παναθηναϊκού που έκανε το κλειστό της Κυψέλης κολαστήριο και «έσπρωχνε» ψυχολογικά την ομάδα με την φωνή και τα συνθήματα του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News