Από φευγάτος στην αποστολή με Μπριζ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παρά τις τάσεις φυγής του Χρήστου Δώνη, ο Γιάννης Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, στέλνοντάς του μήνυμα ότι τον υπολογίζει.
Η απουσία του νεαρού άσου από κάποια φιλικά του Τριφυλλιού, τον οδήγησε στην απόφαση να ψαχτεί για να φύγει από τους «πράσινους», κάνοντας μάλιστα και σχετική κουβέντα με τους ανθρώπους της ομάδας.
Την ίδια στιγμή πάντως ο Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που ταξίδεψε σήμερα (4/8) το πρωί στο Μπριζ, αφήνοντας εκτός τον νεαρό Βασίλη Αγγελόπουλο, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο πως τον υπολογίζει κι εξαρτάται από τα… δικά του πόδια να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνει.
Αυτό πάντως δεν σημαίνει πως έχει κλείσει το θέμα της αποχώρησης του Δώνη από τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που βρεθεί τελικά ομάδα του εξωτερικού η οποία να καλύπτει τις απαιτήσεις του Τριφυλλιού (και φυσικά τον ίδιο), είναι πολύ πιθανό να φύγει.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»