«Νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κάτας»
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Όντεντ Κάτας, φέρεται ως ο «διάδοχος» του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο του «τριφυλλιού» σύμφωνα με με μερίδα του Τύπου του Ισραήλ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κόουτς της Χάποελ Ιερουσαλήμ θα υπογράψει άμεσα συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ομάδα του δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο σε μία τέτοια μετακίνηση.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά το site «ynet.co.il» ο Ισραηλινός προπονητής αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε, αφού προηγουμένως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν προσεγγίσει τη διοίκηση της Χάποελ. Οι διοικούντες το σύλλογο φέρονται να ενημέρωσαν τον Κάτας ότι δεν θα του σταθούν εμπόδιο, ωστόσο, θα ζητήσουν μία αποζημίωση από τους «πράσινους» για να σπάσει το συμβόλαιό του.
Αργά το βράδυ της Τετάρτης (6/01) ένα άλλο ισραηλινό σάιτ, το “Sports.Walla”, ελιχε μεταδώσει ότι ο Κάτας είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πού απευθύνονταν οι αιχμές Χέιζ-Ντέιβις - «Κάπως το έχει πάρει βαριά»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η κίνηση με νόημα στη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα
- «Φωτιά» το T-Center: Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Φενέρ
- «Παναθηναϊκός και Μπριζ για Μιχαηλίδη – Τι ισχύει με το συμβόλαιό του»
- Παναθηναϊκός: Το πανέξυπνο τρικ του Ομπράντοβιτς που «έσπασε» την πίεση της Φενέρ (vid)