Ο ερχομός ενός νέου ηγέτη

Ο ερχομός ενός νέου ηγέτη

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κατάφερε να φύγει νικητής στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague με αντίπαλο την Ζαλγκίρις, όμως οι «πράσινοι» έδειχναν σε πολλές φάσεις αδύναμοι να πάρουν την διαφορά.

Ο Παππάς μετά την χθεσινή του εμφάνιση άφησε πολλές υποσχέσεις, αφού ήταν ένας πολύ σημαντικός κρίκος στην νίκη της ομάδας με τα συνεχόμενα τρίποντα, τις ασσίστ και το κλέψιμο στο τέλος του παιχνιδιού. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό αν αναλογιστούμε ότι η εποχή του 3D έλαβε τέλος και ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στην αναζήτηση ενός νέου ηγέτη.

[ads2]

Σίγουρα είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο αλλά ο Παππάς αναμφίβολα μετά την χθεσινή του εμφάνιση έκανε το πρώτο βήμα.

Η αδυναμία των «Πράσινων», φάνηκε κυρίως στο καλάθι ειδικά όταν απουσίαζε ο Μπουρούσης, κάτι που δείχνουν και οι αριθμοί αφού με τα 30 τρίποντα που επιχείρησαν ισοφάρισαν τον αριθμό των δίποντων στον αγώνα. Αμυντικά παρότι ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλές μονάδες χθες υπήρχε μεγάλη έλλειψη σε συγχρονισμό, ριμπάουντ και καλές περιστροφές.

Αυτό που μετράει βέβαια, είναι η νίκη κάτι που κατάφερε να πάρει ο Παναθηναϊκός που πλέον έχει μπροστά του δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε Σ.Ε.Φ και Ρωσία (με την Τσσκα) κάτι που δείχνει πως οι «Πράσινοι» πρέπει να βρουν γρήγορα ρυθμό αφού οι απαιτήσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα είναι πολύ υψηλές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News