Για αυτή τη φάση φωνάζει ο Παναθηναϊκός (video)
«Χαμός» έγινε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιτελικού στο κύπελλο των ανδρών ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα.
Πριν από λίγη ώρα η Κηφισιά πήρε τη νίκη στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όμως στον Παναθηναϊκό έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία.
[ads2]
Ο λόγος; Στον τελευταίο πόντο του tie break και με το σκορ στο 13-14 ο διαιτητής έδωσε τον πόντο στην Κηφισιά, που κέρδισε έτσι το ματς. Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» διαμαρτυρήθηκαν πως ο Ρουμελιωτάκης της Κηφισιάς έχει κάνει φιλέ και οι άνθρωποι της γραμματείας είδαν το ριπλέι στο βίντεο.
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι ο Ρουμελιωτάκης πράγματι έχει κάνει φιλέ, όμως η χρήση του βίντεο γίνεται- βάσει κανονισμού- μόνο για να διαπιστωθεί αν η μπάλα έχει βγει άουτ ή όχι. Η επίθεση του Ούγκο (ΠΑΟ) είναι οριακά έξω και αυτό έδωσε τον «χρυσό» πόντο στην Κηφισιά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Googlesdna.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποκάλυψη: Η Cosmote TV θέλει Παναθηναϊκό - Το πλαίσιο της συνεργασίας με ΣΚΑΪ
- «Στο ραντάρ του Παναθηναϊκού ο Κρίστιαν Τόρστβεντ»
- Ανατροπή με τον... μάνατζερ του Πελίστρι - Η αλήθεια για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στο στόχαστρο 17χρονο «διαμαντάκι»
- Η έκπληξη... Ντε Φράι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού