Για αυτή τη φάση φωνάζει ο Παναθηναϊκός (video)
«Χαμός» έγινε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιτελικού στο κύπελλο των ανδρών ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να διαμαρτύρονται έντονα.
Πριν από λίγη ώρα η Κηφισιά πήρε τη νίκη στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όμως στον Παναθηναϊκό έχουν τεράστια παράπονα από τη διαιτησία.
[ads2]
Ο λόγος; Στον τελευταίο πόντο του tie break και με το σκορ στο 13-14 ο διαιτητής έδωσε τον πόντο στην Κηφισιά, που κέρδισε έτσι το ματς. Οι παίκτες του «Τριφυλλιού» διαμαρτυρήθηκαν πως ο Ρουμελιωτάκης της Κηφισιάς έχει κάνει φιλέ και οι άνθρωποι της γραμματείας είδαν το ριπλέι στο βίντεο.
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο ριπλέι ο Ρουμελιωτάκης πράγματι έχει κάνει φιλέ, όμως η χρήση του βίντεο γίνεται- βάσει κανονισμού- μόνο για να διαπιστωθεί αν η μπάλα έχει βγει άουτ ή όχι. Η επίθεση του Ούγκο (ΠΑΟ) είναι οριακά έξω και αυτό έδωσε τον «χρυσό» πόντο στην Κηφισιά.
sdna.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση για Γιούρτσεβεν, πότε αποχωρεί
- Επίσημο: Με αλλαγές 11άδα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ
- Χέις-Ντέιβις: «Σκουριασμένος και με 4 ώρες ύπνου - Βρίσκεις είτε δικαιολογίες είτε τρόπο» (vid)
- Σάρωσε σε τηλεθέαση ο... κουπάτος Παναθηναϊκός!
- Γιαννακόπουλος: Τρελό... γλέντι σε Ολυμπιακό με Φρι!