Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Ανατριχίλα» η εξέδρα, αξίζει τον κόπο η αναμονή

Μπακογιάννης: «Θα βρούμε λύση στο θέμα της τάφρου - Μπαίνουν μπουλντόζες μέχρι τον Δεκέμβριο»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μίλησε στο Reporter Inside Information Magazine για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο που μιλάει από μόνο του. Έχει πολλαπλή αξία. Από πλευράς οικονομικού μεγέθους, υπερτοπικής σημασίας αλλά και κοινωνικού αντικτύπου.

Είναι ένα όνειρο εκατομμυρίων. Μια νέα, καλύτερη πραγματικότητα για χιλιάδες Αθηναίους και Αθηναίες».

Για το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει ο δήμαρχος δηλώνει βέβαιος πως το 2026 το γήπεδο στον Ελαιώνα θα είναι έτοιμο και «θα αλλάξει ολόκληρη τη γειτονιά.

Μια γειτονιά ξεχασμένη και παραμελημένη. Τόσο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού όσο και οι κάτοικοι του Ελαιώνα, έχουν ακούσει πολλά κι από πολλούς μέσα στα χρόνια.

Καταλαβαίνω τη δυσπιστία τους. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να τηρήσουμε τα χρονοδιαγράμματα. Μαζί με την κυβέρνηση, την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη.

Η δημοπράτηση της αρένας προχωράει κανονικά με τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το συντομότερο δυνατόν, ξεκινούν κι οι πρόδρομες εργασίες στο χώρο της αρένας. Έπειτα, το επόμενο βήμα είναι η δημοπράτηση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής.

Όσοι/ες φέρονται σαν να μη θέλουν το έργο μιλούν για κούφιες υποσχέσεις. Ένα θέλω να πω μόνο: ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις, γιατί το έργο προχωρά.

Κάνουμε δουλειά, πολλή δουλειά. Υπομονή τρεις πρωτοχρονιές ακόμα. Μέχρι τα εγκαίνια, τον πρώτο αγώνα με τις πράσινες φανέλες, την πρώτη συναυλία, την πρώτη βόλτα στη γειτονιά όσο τα εργοτάξια θα αλλάζουν το τοπίο.

Σας υπόσχομαι πως η «ανατριχίλα» της εξέδρας θα είναι τέτοια που θα αξίζει τον κόπο η αναμονή.

Όσο βλέπουμε τον Ελαιώνα, να ξαναζωντανεύει και να ξαναζεί, ο χρόνος θα τρέχει πιο γρήγορα και η ανυπομονησία θα γίνεται προσμονή. Αυτή είναι και το καύσιμο των προσπαθειών μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News