Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming: Στο Μόναχο και κόντρα στην Μπάγερν δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming: Την υπέρβαση θα προσπαθήσει να κάνει στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην πληγωμένη Μπάγερν (19:55 CosmoteSport2) ο Ολυμπιακός.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τους Βαυαρούς, οι οποίοι βρίσκονται σε άσχημο τάιμινγκ, καθώς προέρχονται από την πεντάρα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που είχε σαν συνέπεια την απόλυση του Νίκο Κόβατς, με την ομάδα του Μονάχου να ψάχνει αντίδραση κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο «Allianz Arena».

Σ΄ότι έχει να κάνει με την εντεκάδα των Πειραιωτών, αυτή όπως όλα δείχνουν θα αποτελείται από τον Σα ο οποίος θα βρίσκεται στην εστία, τους Ομάρ και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας και τους Σεμέδο, Μεριά στο κέντρο αυτής.

Πιο μπροστά από αυτούς στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Καμαρά, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την τριάδα της επίθεσης, αυτή θα αποτελείται από τους Ποντένσε, Γκερέρο και Μασούρα.

Όσον αφορά την γερμανική ομάδα, η οποία θα έχει στον πάγκο της τον Χάνσι Φλικ αναμένεται να παραταχτεί με τον Νόιερ στο τέρμα, τους Κίμιχ και Αλάμπα στα άκρα της άμυνας, Μπόατενγκ και Παβάρ στο κέντρο αυτής.

Πιο μπροστά από αυτούς θα βρίσκονται οι Μαρτίνεθ και Τιάγκο και ους Κομάν, Γκνάμπρι, Κουτίνιο να είναι πίσω από τον Λεβαντόφσκι.

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming: «Μνηστήρες» για Σα

Αρκετές είναι οι ομάδες που… σκανάρουν την περίπτωση του Ζοσέ Σα, τον οποίο είχαν παρακολουθήσει τόσο στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπάγερν, όσο και με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τη “Sportday” θα υπάρχουν άνθρωποι ευρωπαϊκών κλαμπ και στο αποψινό ματς του Μονάχου για χάρη του 26χρονου γκολκίπερ, σε ένα παιχνίδι δεδομένα υψηλών απαιτήσεων, που αποτελεί γερό κρας τεστ και για τον ίδιο

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://assia.tv/live2/channel365/?lang=ru

http://hdstreams.club/livetv/ch1.php

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News