Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Live Streaming Euroleague

Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός Live Streaming

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπάγερν, στο Μόναχο (21:30) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague.. Δείτε Live…

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μερικές μέρες μετά την εμφατική νίκη του κόντρα στην Ζαλγκίρις, στο ΣΕΦ, θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο στην Euroleague, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φτιάξει για τα καλά την ψυχολογία τους, μετά τη νίκη της 8ης αγωνιστικής και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, δείχνοντας και πάλι σημάδια ανάκαμψης.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες του για ακόμα ένα παιχνίδι.

Η Μπάγερν από την άλλη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Βαλένθια, στην Ισπανία και ποντάρει πολλά στο «Audi Dome», με τον κόσμο να γίνεται ο… έκτος παίκτης της.

Κόπονεν: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός, στοχεύει στα πλέι οφ»

Ο Πέτερι Κόπονεν εξήγησε γιατί το εντός έδρας παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό (19/11, 21:30) κρύβει μεγάλες δυσκολίες για τους Γερμανούς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε για την αναμέτρηση ο Φινλανδός σουτέρ: «Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία σπουδαία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία. Έχει κατακτήσει τρεις φορές την Euroleague και θέλει να φτάσει και φέτος στα πλέι οφ.

Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ενέργειας, προκειμένου να έχουμε πιθανότητες απέναντί τους. Το ευχάριστο είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας».

Λινκς για το παιχνίδι…

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News